Większy piec to większe ilości wypiekanych jednocześnie chlebów bądź innych potraw. Jest to idealne rozwiązanie przy organizowaniu spotkań w licznym gronie lub do użytku profesjonalnego w gastronomii.
Obecnie oferta została rozszerzona o piec POMPEII 100, POMPEII 120 oraz POMPEII 140. Od podstawowej wersji pieca różnią się dodatkowym elementem w środkowej części kopuły, który to zwiększa ich głębokość. Do pieca POMPEII 100 dodatkowo dołożono jeden element, natomiast POMPEII 140 posiada ich aż trzy, dzięki czemu głębokość pieca to 140cm. Pozwala to na wypiek 6 lub 7 sztuk pizzy jednorazowo. Montaż pieca jest wyjątkowo łatwy, poszczególne elementy uszczelniamy przy użyciu Wysokotemperaturowego Silikonu Vitcas.
Poczuj niepowtarzalny smak i aromat potraw przygotowanych tą tradycyjną metodą w piecu chlebowym wykonanym z najwyższej jakości specjalistycznych materiałów Vitcas. Zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z naszą ofertą na www.vitcas.pl.